Design 

Mille Frydenberg er et dansk mode brand med fokus på håndlavede prints digitalt printet på silketøj. Vores DNA tager udgangspunkt i et grafisk udtryk i brugen af prints og farvekombinationer - altsammen i klassiske og tidsløse silhuetter. Mille Frydenberg anvender udelukkende silke af høj kvalitet som satin, crepe de chine og chiffon. Silke er et naturmateriale, der føles fantastisk mod huden og tillader den at ånde i modsætning til syntetiske fibre som eksempelvis polyester.

Designet henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder, der leder efter et originalt, luksuriøst og smukt statement piece.

Om Mille Frydenberg

Mille Frydenberg blev grundlagt i 2011 af designeren Camilla Frydenberg. Hun har en lang uddannelse indenfor mode: En diplom uddannelse fra Københavns Mode- og Designskole, en Bachelor i Womenswear fra Ravensbourne College of Design & Communication, Master i Design Management fra University of the Arts London samt adskillige kurser i print og farvelære fra Central Saint Martins og Academia Italiana i Firenze.

Camilla Frydenberg