Mille Frydenberg

----- 

Vi ønsker at vores kunder altid har tillid til os.

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb på millefrydenberg.dk

Mille Frydenberg APS er ansvarlig for, at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vores kontaktoplysninger er følgende:

MILLE FRYDENBERG ApS
Baldersgade 14
2200 Copenhagen N
Denmark
CVR: 34050325

-----   

HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER
– FORMÅLENE HERMED OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

I forbindelse med køb af varer i vores webshop, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

Navn
Kontakt informationer og emailadresse
Geografiske informationer såsom postnummer, præferencer og interesser
Andre oplysninger, der er relevante for kundeundersøgelser og/eller tilbud


HVAD VI GØR MED DE OPLYSNINGER VI INDSAMLER
Vi indsamler udelukkende dine oplysninger for at kunne behandle din ordre og levere de ønskede varer.

Vi må bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og hjemmeside.

Vi kan med jævne mellemrum sende nyhedsbreve om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi synes du kan finde interessante ved hjælp af den email adresse, du har angivet, men kun hvis du tilmeldte dig et nyhedsbrev og dermed givet os samtykke.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvorefter vi ikke længere vil sende dig nyhedsbreve. Dette kan du gøre ved at kontakte os via vores kontaktformular eller ved at følge afmeldingslinket i det pågældende nyhedsbrev.

Vi bruger dine oplysninger til Google Analytics, for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/.

Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

DINE RETTIGHEDER & SIKKERHED
Vi har ret til at indsamle, behandle og bruge vores kunders data i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Vi tager din sikkerhed meget alvorlig og er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger ikke deles. Vi er dog forpligtet til at dele oplysninger med vores regnskabsafdeling, der er underlagt samme forpligtigelser mht persondataloven.

Vi vil ikke sælge eller distribuere dine personlige oplysninger til tredjepart. Vi bruger kun dine oplysninger til de formål som er oplyst.

Du har altid ret til at se hvilke oplysninger vi har om dig. Hvis du mener, at de oplysninger vi har om dig er forkerte eller ufuldstændige, bedes du kontakte os hurtigt som muligt. Vi vil straks rette op på alle oplysninger, der ikke blev fundet forkert.

Du har i visse tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Dette kan eksempelvis være tilfældet, såfremt det ikke længere er nødvendigt for os at have oplysningerne af hensyn til de formål, hvortil de er indsamlet, eller du trækker dit samtykke tilbage, og vi ikke har et andet retsgrundlag til at opbevare dem.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, i hvilket tilfælde vi vil stoppe med at bruge dine oplysninger hertil.

Rettighedsanmodninger vil hurtigst muligt blive behandlet, senest inden for den lovbestemte tidsramme, som udgangspunkt er senest en måned efter, at vi har modtaget din anmodningen.

Læs mere om de enkelte rettigheder på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

HVOR LÆNGE VI OPBEVARER DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe de er relevante for os, og vi har et legitimt formål med at opbevare dem. Dine personoplysninger slettes således løbende i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Oplysninger, som du har givet os i forbindelse med modtagelse af nyhedsbreve, opbevarer vi af dokumentationsmæssige årsager indtil 2 år efter, at vi sidst har sendt dig et nyhedsbrev.

Visse oplysninger kan vi endvidere være forpligtede til at opbevare i 5 år i henhold til bogføringslovgivningen.

KLAGE TIL DATATILSYNET
Såfremt du er utilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, beder vi dig indledningsvist kontakte os. Såfremt du fortsat er utilfreds, kan du kontakte Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger findes på www.datatilsynet.dk.

HVAD ER COOKIES & HVORDAN VI BRUGER COOKIES
Cookies anvendes på stort set alle hjemmesider.

En cookie er en lille fil som indeholder et tilfældigt genereret ID, der beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du er enig, tilføjes filen, og gør det muligt at genkende din computer, herunder samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges af din browser. Cookies tillader altså webapplikationer at reagere på dig som individ og kan skræddersy sine operationer til dine behov, hvad du kan lide og ikke lide, ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer. Cookies kan ikke se, hvem du er, eller hvad du hedder.

På millefrydenberg.dk hjemmeside bruger vi cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Nogle cookies er også nødvendige for, at eksempelvis hjemmeside og webshop fungerer efter hensigten.

Ved at ændre indstillingerne i din browser kan du altid afvise cookies på din computer. Vær dog opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være services og funktioner, som du ikke kan bruge.

LINKS TIL ANDRE WEBSITES
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websteder. Hvis du benytter disse links til at forlade vores websted, skal du være opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over den anden hjemmeside. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse af privatlivets fred af de oplysninger, du giver, mens du besøger sådanne websteder.

Betalingsoplysninger
Dine oplysninger ligger hos en sikker 3 part betalingsudbyder Bambora. Vi har ikke adgang til disse oplysninger.

----- 

Har du spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik kan du sende os en besked HER
vi vender tilbage snarest muligt.